Vil du være instruktør? - DKK Esbjerg

Varde Dyrehospital
Gå til indhold

Vil du være instruktør?

NYT
Drømmer du om at arbejde med hunde?
Vil du være en hundeinstruktør?

Så er DKK Esbjerg det rette sted for dig! Vi tilbyder en sjov og spændende mulighed for dig, der ønsker et fritidsjob med hunde.

Som hundeinstruktør vil du få mulighed for at arbejde med forskellige hunde og deres ejere, og være med til at træne dem på en positiv og kærlig måde. Hvis du elsker hunde og ønsker at gøre en forskel, så tøv ikke med at kontakte os og høre mere om vores hundeinstruktør-uddannelse.
Vi glæder os til at høre fra dig!
At være hundeinstruktør er en livsstil.

Du har selv en eller flere hunde, og du er aktiv med dem. Så har du mulighed for at få Danmarks bedste instruktøruddannelse, hvor kendte og anerkendte hundefolk lærer fra sig og giver dig redskaberne til at hjælpe folk med at få et harmonisk liv med deres hunde.

Du kommer samtidig til at opleve et fællesskab i DKK Esbjerg som er unikt. Vi har et godt sammenhold, elsker vore hunde, og elsker at lære nyt.

VI vil ikke sige, at være hunde-instruktør er et kald. Vi arbejder gratis, det er vores fritid vi brugerog du skal kunne afsætte tiden - minimum en aften om ugen - til træning og videreuddannelse i weekends. Du får ikke løn, men vi får velmente gaver i form af regntøj, støvler, jakke, trøje eller andet, som bruges til træning.

Har du lyst til at være instruktør - eller i hvert fald høre nærmere om det? Så udfyld kuponen her på siden - og vi kontakter dig indenfor en uge.
Så bliver du ringet op og vi får en snak om instruktørjobbet - og du bliver måske indkaldt til et møde med et par af vore instruktører.
Vi kan lige så godt være ærlige; det handler osse om, at du har en udstråling og personlighed, som gør dig egnet til instruktør. Du skal ikke være stille og indadvendt, men kunne skabe opmærksomhed, og tør stå for en forsamling og undervise.

Til gengæld så betaler vi al din undervisning og transport, og du lover at ville fungere som instruktør hos os......

Desuden så bør du have hundeerfaring. Dvs. du har eller har haft hund, måske har du trænet hos os, eller du har adgang til en "lånehund". At være hundeinstruktør uden at have en hund i livet - ja, det kan du selv høre, hænger ikke rigtigt sammen!

ja tak





Tilbage til indhold