Vær udenfor - DKK Esbjerg

Varde Dyrehospital
Gå til indhold

Vær udenfor

NYT > Seneste nyheder
"Vær udenfor i efterårsferien og begræns, hvor mange I er sammen."

Sådan lyder Sundhedsstyrelsens anbefalinger til os alle i øjeblikket, hvor vi ser stigende smitte over hele landet: Hav fokus på smitteforebyggelsen og forsøg at begrænse vores sociale omgang med andre. Det gælder både i forhold til, hvor mange vi samles, hvor længe vi er sammen, og hvor mange forskellige personer vi mødes med.
Og det gælder også i efterårsferien.

”Vi står lige nu midt i en epidemi, hvor vi skal gøre tingene lidt anderledes, end vi plejer. Også efterårsferien skal planlægges lidt anderledes, end vi er vant til, for at vi kan forebygge smittespredning med ny coronavirus, mens vi holder ferie. Derfor kan det være en god ide at være sammen med de nærmeste, gøre nogle hyggelige ting hjemme som f.eks. puslespil eller kastanjedyr. Hvis vejret er til det, så vær udendørs, gå en tur i skoven eller find et udendørs arrangement på det lokale museum,” siger Helene Probst, konstitueret vicedirektør i Sundhedsstyrelsen.

Sundhedsstyrelsen opfordrer desuden arrangører til at sikre, at deres efterårsarrangementer finder sted i "smitteforebyggende rammer" - en opfordring, Dansk Kennel Klub hermed også viderebringer til kredse, klubber og andre arrangører indenfor hundeverdenen.
 
Hvis I mangler gode ideer til, hvad I kan lave i efterårsferien, kommer Sundhedsstyrelsen med inspiration til, hvad især børnefamilierne skal være særligt opmærksomme på, her:  

Tilbage til indhold