FAQ om træning - DKK Esbjerg

Varde Dyrehospital
Gå til indhold

FAQ om træning

INFO

Kort og godt om træning i DKK Esbjerg

Hvis du er helt ny omkring hundetræning, kan du på denne side få svar på de mest stillede spørgsmål.

Allerførst, når du skal til at vælge hundetræning, skal du gøre om med dig selv, hvad du gerne vil opnå. Har du lige fået en hvalp på 8-10 uger, er svaret jo indlysende… hunden skal socialiseres og lære at færdes uden konstant at blive bange, gø eller måske endda aggressiv overfor både mennesker og dyr.

Du får en rolig og afbalanceret hund ved at gå på vores hvalpehold. Hunden har det forrygende, men endnu bedre er det, at du får en masse redskaber, som gør dig i stand til at gøre din hunds opvækst meget harmonisk og rolig.

Både hvalpemotivation og de efterfølgende hold hos DKK Esbjerg træner med udgangspunkt på vores baneanlæg på V. Tourupvej. Du finder et kort her, som viser præcis hvor vi er.

Nye hold hele tiden
Vi opretter hele tiden hold, men der kan godt være lid ventetid for at komme på et nyt hold. Vi ønsker nemlig at have små hold med maksimalt 10 hunde på hver (der kan i særlige tilfælde være på til 12) – og det skyldes, at vi træner ud fra at vore instruktører skal kunne overskue holdet og have tid til lidt individuel rådgivning.

Der er hold på vores træningsplads stort set hver aften fra kl. 18 til cirka 21.30. VI har lys på banerne og gode parkeringsforhold.

Holdene sammensættes helt tilfældigt efter hvem der kommer først. Mange har spurgt, om de ikke kan komme på hold med små eller store hunde. I virkelighedens verden møder vore hunde små og store hunde - og det skal de naturligvis også i træningen.

Prisen for træning er 400 kroner for 12 lektioner. Nogle hold er over 8 gange 1,5 time, andre op 12 gange 1 time. Det afgør instruktørerne på det enkelte hold.
Vi tilbyder ikke prøvetimer. Det skyldes, at vi har temmelig mange, som ønsker at træne hos os. Og skal vi fortsat have et begrænset antal kursister pr. hold, nytter det ikke at vil sætter tre prøvekursister på et hold i et par uger – og de så melder fra. Så står vi med to tomme pladser på holdet – idet de øvrige er så langt fremme i træningen, at det ikke giver mening at få nye ind på holdet.

Men du er meget velkommen til – uden hund – at komme ud og overvære træningen, så du kan bedømme, om du ønsker at melde dig på et efterfølgende hold.

Medlem af Dansk Kennel Klub

Det er et krav, at du er medlem af du er medlem af Dansk Kennel Klub, når du træner hos os. Det skyldes, at det er Dansk Kennel Klub der uddanner vore instruktører. Og det koster penge. Med dit kontingent er du dermed til at sikre, at vi holder et højt uddannelsesniveau og du får en kvalificeret undervisning af høj kvalitet.

Hvorfor leger vi ikke til træningen – spørger nogle hundefører på hvalpeholdene. Det kan også godt hænde – men så sker det i små grupper og ikke i sådan en kæmpe bunke med 4-10 hunde samlet. Det kan ofte gøre mere skade end gavn. Leg med hvalpe og unge hunde skal ske roligt og styret, så hundene får et god oplevelse.

Har du efter denne orientering fået lyst til at træne hos os, så klik videre rundt på hjemmesiden og læs mere.
Du bør også medler dig på vores nyhedsbrev, hvorved du hører om nye hold og andet spændende fra os.

Vi glæder os til at se dig til træning.

DKK Esbjerg


Tilbage til indhold