Priser og andet - DKK Esbjerg

Varde Dyrehospital
Gå til indhold

Priser og andet

INFO

Du skal være medlem af Dansk Kennel Klub
DKK Esbjerg er en lokalafdeling under DKK. Derfor er kravet for at træne hos os, at du er medlem af Dansk Kennel Klub. Den aktuelle pris kan du se under fanebladet "Træning" øverst på siden. For kontingentet får du hver måned bladet Hunden, der indeholder masser af læsestof for hundefans, ligesom du får adgang til at træne på vore træningsplads.
Men desuden får du masser af gode rabatmuligheder, gratis rådgivning via telefon og meget, meget mere. Se komplet liste under fanebladet "Træning"
- se  DKK Medlemsskab.
Som noget nyt kan du nu også - hvis du træner hvalpemotivation hos os - få et prøvemedlemskab. Dette medlemsskab gælder kun for hvalpemotivation, men giver dig muligheden for at se, hvordan vi træner med dig og din hund.

Hvornår træner vi?

Vore træningstider varierer meget. Et hold er på 12 undervisningstimer af 55 minutter, der typisk er fordelt på otte gange cirka halvanden time. Når du tilmelder dig et hold, vil det som udgangspunkt blive samme tidspunkt hver uge, I træner. Dvs. eksempelvis onsdag aften kl. 19.00 eller mandag aften kl. 18.30.
Vi træner året rundt,  oftest på hverdagsaftener (mandage til torsdage). Om vinteren har vi mulighed for at sætte lys på to baner, og kan derfor også træne på hverdagsaftener i vinterhalvåret.
I særlige tilfælde kan der også være hold i weekenden.

Klik på "Træning"
øverst på siden og se, hvornår de enkelte hold afvikles. Der står startdato og tidpunkt på det enkelte hold.
Her kan du også læse mere om de enkelte hold. Du behøver ikke købe noget for at gå ind og bladre rundt i de mange træningstilbud, men ønsker du at tilmelde dig et hold, skal du oprette dig som kunde hos os. Det skal du kun gøre en gang for alle.  Det kan du gøre ved at klikke her.


Hvad koster træningen?

Den aktuelle pris for et hold - typisk på 8 lektioner af cirka halvanden time - er 400 kr.
Herudover skal du være medlem af Dansk Kennel Klub. Du kan oprette medlemsskab af Dansk Kennel Klub i vores shop. Vi tilbyder også enkelte specialhold, der har en anden pris. Dette fremgår af omtalen på fanebladet "Træning" øverst på siden.

Hvornår skal man begynde træningen af hvalpe?

Vi anbefaler, at du begynder træningen i cirka 2-3 måneders alderen. Så er hvalpen kommet hjem hos jer og I kan begynde at udvikle jeres forhold. I princippet kan I begynde træningen med en hvalp, der er otte uger og en dag. Vi anbefaler dog, at I har lidt tid sammen, inden I begynder træningen.
Bliver din hvalp ældre end seks måneder, inden den kommer til træning, rykker den op på juniormotivation. Her foregår træningen sammen med jævnaldrende hunde.

Kan voksne og ældre hunde lære noget?

Ja da. Hundetræningen er aldrig for sent. Voksne hunde, ældre hunde - ja, alle hunde, får meget udbytte af at gå til træning. Og både du og din hund vil kunne lære en masse.

Min hund er en blandingshund?

Hos DKK Esbjerg - og i øvrigt overalt i Dansk Kennel Klubs afdelinger - træner vi alle hunderacer. Og det med og uden stambog. Og vi træner også bladningshunde. Eneste krav for at træne med, er at du har din hund vaccineret i henhold til DKKs regler og har en hundeforsikring, der også dækker hundetræing. Se vaccinationsreglerne her til højre.
Dansk Kennel Klubs vaccinationsregler


Hunde over 6 måneder

For at deltage skal hunden være vaccineret mod hundesyge og parvovirus.
Vaccinationen skal være foretaget senest 14 dage før dagen. For hunde op til 24 måneder gælder, at vaccinationen højst må være 1 år gammel. For øvrige gælder, at vaccinationer højst må være 4 år gammel.
Udenlandske hunde skal være rabiesvaccineret i henhold til den til enhver tid gældende danske lovgivning.

Hvalpe fra 3-6 måneder

På hold for hvalpe under 6 mdr. stilles ikke krav om vaccination. Såfremt hvalpens mor er korrekt vaccineret, vil hvalpen via antistoffer fra moren/tæven være beskyttet mod sygdomme indtil ca. 3 mdr. alderen. DKK vil dog kraftigt anbefale, at alle hvalpe vaccineres i henhold til vaccineproducenternes anbefalinger.
Denne vaccination kan generelt indledes allerede fra 8-12 ugers alderen (afhængig af anbefalinger fra producent og dyrlæger), men er ikke et krav for deltagelse på hold for hunde under 6 mdr.

Tilbage til indhold